SE VINDE (500E)

Conspecte.roConspecte

Raspunsuri examen merceologie Merceologie

CURSUniversitateASEMProfesorNu Este Specificat

preview iconExtras din document

1. Sistematica comercială şi ştiinţifică a mărfurilor alimentare. 2. Clasificarea ştiinţifică merceologică a marfurilor nealimentare 3.Principalele proprietăţi ale mărfurilor 4. criterii de clasificare a marfurilor. 5. clasificarea substantelor chimice din produsele alimentare 6. Definiti notiunea de calitate si caracteristicile calitatii 7. Factorii care determina si influenteaza calitatea : 8. Metode de verificare a calitatii: 9. Funcţiile calităţii şi relaţiile cu alte categorii economice 10. Importantsa alimentara si sortimentul produselor de panificatie 11. Caracteristica materiilor prime folosite la obtinera produselor de panificatie 12. Metodele de obtinere si verificare a calitatii produselor de panificatie. 13. Defectele si bolile piinii. ... 59. Verificarea calităţii uleiurilor 60. Tehnologia clasică şi rapidă de obţinere a spumantelor

  • flag rom iconLimba
  • Romana
  • file doc iconFormat
  • doc
  • file weight iconMarimea
  • 354 Kb
  • upload iconAdaugat
  • 07.Apr.11
  • user iconAutor
  • kristinuta.00
  • download iconDescarcari
  • 100
Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Raspunsuri examen merceologie Obiect: Merceologie

Contacte

mail iconconspecte@gmail.comskype logoconspectemail boxScrie mesaj administratiei
Copyright 2018 Conspecte.ro