SE VINDE (500E)

Conspecte.roConspecte

Cursuri la Biochimia Produselor Alimentare

  • USM
  • Glijin Aliona
  • 1
jpgexemplu de examn la biokimie

exemplu de ex la biokimie

  • Colegiul Agroindustrial Riscani
  • Bors Diana
  • 3
docxHidraţii de carbon glucidele

Hidraţii de carbon (zaharidele) sun una dintre cele mai importante şi răsrîndite clase de compuşi organici naturali: ei alcătuiesc 80% din masa uscată a componenţilor regnului vegetal. Glucidele, numite şi zaharuri, sun

  • Colegiul Agroindustrial Riscani
  • Bors Diana
  • 4
docBiochimia zaharului si uleiului

1. Compoziţia chimică. 1.1. Zahărul. 1.2. Uleiul. 2. Transformări biochimice. 2.1. Zahărul. 2.1. Uleiul. 3. Vaoarea nutritivă a zahărului şi uleiului. Materia primă folosită la noi în ţară pentru fabricarea zahărului

  • Colegiul Agroindustrial Riscani
  • Bors Diana
  • 5
docBiochimia cerealelor si a produselor de panificatie

1. Compoziţia chimică. 2. Transformările biochimice. 3. Valoarea nutritivă a cerealelor şi a pîinii. Principalele cereale care intră în alimentaţie şi sunt prelucrate sub formă de făină sunt: grîul, secara şi porumbul.

  • Colegiul Agroindustrial Riscani
  • Bors Diana
  • 2
docBiochimia berii si a strugurilor

1. Compoziţia chimică a berii. 2. Compoziţia chimică a strugurilor. Materiile prime folosite la fabricarea berii sunt: orzul, apa şi hameiul. Orzul. Reprezintă materia primă de bază pentru fabricarea berii. Pentru fab

  • Universitatea Agrara de Stat din Moldova
  • Burunciuc
  • 0
docMedicina naturista

Nu are descriere.

  • Universitatea Agrara de Stat din Moldova
  • Burunciuc
  • 2
docECHIBRAREA ORGANISMULUI CU APA

Nu are descriere.

Contacte

mail iconconspecte@gmail.comskype logoconspectemail boxScrie mesaj administratiei
Copyright 2018 Conspecte.ro